Katoliški duhovnik želi, da drugega zadene kap!

Datum objave: 21.02.2011 ob 16:45
Kategorija: miks

Francoski duhovnik Arthur Hervet je v zvezi z odločitvijo francoskega predsednika Sarkozyja o rušenju nelegalnih romskih naselij in izgonu tujih Romov iz Francije rekel, da »moli za to, da bi predsednika Sarkozyja zadela kap.« Po burnem odzivu se je duhovnik opravičil, izjave pa ni preklical. (http://24ur.com/novice/svet/molim-da-bi-predsednika-sarkozya-zadela-kap.html)

Katoliški duhovnik torej želi, če že ne smrti, pa vsaj bolezen oz. okvaro zdravja francoskemu predsedniku, ki je po vsej verjetnosti celo katolik. Ni znano, da bi vodstvo Katoliške cerkve reagiralo na takšno sovražno izjavo oz. molitev svojega duhovnika ali se od nje distanciralo. Očitno se tudi vodstvo strinja, da Sarkozyja doleti kap. Kdo lahko poda takšno izjavo? Kdo lahko poda takšno sovražno izjavo do drugega človeka? Do človeka, ki je po cerkvenem nauku njegov brat? Vsekakor tisti, ki je indoktriniran z nasilno katoliško ideologijo.

Po poročanju medijev se želi francoski predsednik Sarkozy srečati s papežem, da bi se z njim pogovoril o problematiki izgona Romov iz Francije, zaradi česar je zaprosil za sprejem v Vatikanu. Zanimivo je, da se tisti, ki mu cerkev v skrajni fazi želi celo smrt, želi pogovarjati z njo o zadevi, ki je vzrok za njegovo »smrtno obsodbo«. Francoski predsednik je očitno pod močnim vplivom cerkve in ga je strah papeževih reakcij na njegove poteze. Tako ga je očitno strah njegove kritike izgona Romov iz Francije. Kritike, za katero bi bilo težko reči, glede na cerkveni nauk in njeno zgodovino, da je iskrena!

Papež je kritiziral izgon Romov iz Francije. Izgleda hvale vredno. Toda, kaj je papež do sedaj naredil za Rome? Kaj je naredil, da bi se izboljšal njihov položaj v Franciji in na splošno v Evropi? Kaj je naredil, da bi izginilo njihovo siromaštvo?

Društvo za zaščito ustave in žrtev cerkve

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Ponedeljek, 21. Februar 2011 ob 16:45 in zapisano pod miks. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !