Jezuiti in fatimska potegavščina

Datum objave: 16.05.2010 ob 23:58
Kategorija: miks

Bivši visoko rangirani jezuit: romarska Fatima je velika potegavščina Vatikana

Papež Benedikt XVI. je v okviru obiska na Portugalskem imel tudi sveto mašo pred fatimskim romarskim svetiščem, kjer naj bi se v prejšnjem stoletju prikazovala Jezusova mati. Se je tam res zgodil čudež, ali pa gre za prevaro Vatikana?

Bivši, visoko rangirani jezuitski duhovnik Alberto Rivera je brez sence dvoma prepričan, da je Fatima velika potegavščina Vatikana. Rivera je, bolj kot je napredoval po cerkveni hierarhiji jezuitskega reda, zaznal več pokvarjenosti v tej instituciji. Ko je odstopil iz jezuitskega reda, so ga v Vatikanu na različne načine skušali ubiti, ker je imel preveč informacij o prikritih načrtih katoliške cerkve in prikritih zgodovinskih dejstvih o zločinih Vatikana.

Napisal je knjigo “Vatikanske ubice” (Vatikanski morilci, op.a.), v kateri med drugim tudi zelo podrobno opisuje razloge, zakaj je Vatikan ustvaril Fatimo, citiram:

«Na Portugalskem so muslimani neko planinsko naselje poimenovali »Fatima« v čast Mohamedove hčerke, toda nikoli niso niti sanjali, da bo to naselje postalo svetovno znano.

Leta 1910 je Portugalska postala socialistična država. Vsepovsod so vihrale rdeče zastave. Katoliška cerkev se je soočala z veliko težavo. Vodje socialističnega gibanja so želeli uničiti cerkev. Bilo je samo vprašanje pravega trenutka, kdaj se bo pojavila devica Marija.

Toda potrebno je bilo zagotoviti več koristi od prikazovanja, ne samo držanje Portugalske v lasti Vatikana. Jezuiti so hoteli vmešati tudi Rusijo, toda lokacija te vizije, ravno v Fatimi, bi morala imeti ključno vlogo pri vključevanju islama v Mater cerkev.

Leta 1917 se je devica Marija prikazala v Fatimi. Prikazovanje Matere božje je imelo popolni uspeh. Kot rezultat tega so socialisti na Portugalskem utrpeli velik poraz. Jezuiti so si izmislili posebno molitev za Fatimo, ki traja devet dni, v kateri so molili v Severni Afriki, da bi vzpostavili dobre odnose z islamskim svetom. Naivni Arabci so verovali, da so to molitve v čast Fatime, Mohamedove hčerke. Rimokatoliki po celem svetu so prav tako začeli moliti za spreobrnitev Rusije (devica Marija naj bi pri prikazovanju naznanila, da se bodo pravoslavci spreobrnili v katoliško vero, op. a.).

Kot neposreden rezultat vizije v Fatimi, je papež Pij XII. ukazal nacistični vojski, da uniči Rusijo in pravoslavno religijo in da mora Rusija postati rimokatoliška.

Jezuiti imajo tudi načrt, da se bo Marija štiri do petkrat prikazala na Kitajskem, nekajkrat v Rusiji in da bo nekaj velikih prikazovanj v Združenih državah Amerike. In ljudje bodo temu verjeli.«

Damjan Likar, Ostrožno pri Ponikvi  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Nedelja, 16. Maj 2010 ob 23:58 in zapisano pod miks. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

1 komentar na “Jezuiti in fatimska potegavščina”

#1

Alberto Rivera, o njem sem bral, kasneje so ga jezuiti zastrupili. Sicer pa zelo pogumen človek, veliko je tvegal in na koncu tudi izgubil življenje, vendar pa nam je zaradi njegove požrtvovalnosti zdaj marsikaj jasno.

Drugače so pa te Fatima potegavščine jasno razvidne. Druga, glede WWII je bila obelodanjena šele po 2. svetovni vojni, tako da …

Na YOUTUBE, na http://www.youtube.com/watch?v=KT77KPf1KNM

je strip o njem, zelo zanimiva in poučna zadeva.

SLAVA MU! Naj njegova žrtev ne bo zaman!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !