Nobena spoved nam ne more odvzeti grehov!

Datum objave: 3.05.2008 ob 00:16
Kategorija: miks

V knjigi z naslovom “Vseduh Bog, govori neposredno po Svoji prerokinji v naš čas (ne govori biblijske besede)”, izdajatelj Univerzalno življenje, lahko preberemo naslednjo vsebino:

“Moji otroci, kako dolgo še hočete živeti v prividih? Kako dolgo vas bo še obvladoval greh in bodo vaše oči motne? Kako dolgo še hočete hlapčevati lastnemu jazu – kako dolgo še? Kristusa, Notranje življenje, vašega Odrešitelja, vaše politične stranke vpregajo kot konja v voz, da bi dohitel in vlekel tiste, ki jim slepo sledijo, ker je na vozu napis »Kristus ali »krščansko«. Kako dolgo še hočete biti slepi in križati svojega brata in Odrešitelja? Kako dolgo še? Govori se: »Samo z vero boste postali blaženi«. Če bi bilo tako, bi bil ta svet zdrav in vsi ljudje blaženi. Vera je prvi korak k  Notranji svetlobi. Zaupanje je naslednji korak. In mogočen korak je, če se Kristusu, svojemu Odrešitelju zaupaš – tako da se trudiš vedno manj grešiti, tako da se trudiš ohranjati mir z bližnjim, tako, da se trudiš odpustiti in prositi za odpuščanje ter ne grešiti več. Tedaj doživiš vstajenje v sebi, saj odrešilna svetloba v tvoji duši postaja vedno večja. Tvoja zavest se širi; greh pade s tvojih oči; in ti vidiš jasneje in vidiš tudi, kako Kristusa zasmehujejo in se norčujejo iz Njega. Samo z vero se vam ne bodo odprle oči! Zakon ljubezni odpira oči – in kdor bi rad resnično videl, naj izpolnjuje zakon ljubezni in vstopil bo v Notranje življenje. Kristus vas spet vodi nazaj – samo Kristus, Moj Sin, sovladar nebes! Pa čeprav sledite še tolikim Kristusom, vseeno je, ali so vpreženi v voz cerkva, ki si le nadevajo ime krščanske ali se gibljejo v drugih veroizpovedih. Jaz vam povem: Kristus je resnični Kristus in noben duhovnik ali mojster vas ne more pripeljati k Meni. K meni vas lahko pripelje le Kristus, ki je v vas. Kam naj bi šli? Edino v notranjost! Saj tam, globoko v vaši notranjosti, v vaši duši, da v vsaki celici vašega telesa je moč osvoboditve, odrešitve, je Kristus, svetloba. Vse zunanje, vsi rituali in navade, ves pomp ne spada k vašemu  bitju.” 

Iz zgornjega je torej razvidno, da vsi grehi, tudi veliki, ne nakopljejo kazni izobčenja. Torej se postavlja vprašanje, kako lahko v Božjem imenu da odvezo Sveti sedež, krajevni škof ali od njiju pooblaščeni duhovniki, kot to trdi dr. Globokar na strani http://www.dnevnik.si/objektiv/305510/

Kristus nas točno uči, kako se sami očistimo grehov in da nobena spoved nam grehov ne more odvzeti!

Če iz biblije ne bi bil izvzet nauk o reinkarnaciji, ki jo je učil Jezus, bi vedeli za zakon vzroka in učinka oz. za zakon setve in žetve. Vedeli bi, da če živimo po Desetih zapovedih in Njegovem Govoru na gori in v vsakdanjiku očiščujemo svoje negativno, takrat v sebi, v svoji notranjosti začutimo najboljšega psihoterapevta, Kristusa, ki nam pravi: rešen si tega greha, pojdi in odslej ne greši več!    

Daša Žugelj iz Pirana         

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Sobota, 3. Maj 2008 ob 00:16 in zapisano pod miks. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

1 komentar na “Nobena spoved nam ne more odvzeti grehov!”

#1

Daša, meni je to jasno, verskim blaznežem pa pač ni. Še vedno delajo zločinske stvari v imenu religije, nato pa gredo k spovedi in mislijo, da s tem operejo roke. Ali pa morda še na kakšno romanje, in njihova dušica je čista kot dojenčkova.

Cerkev je zločinska združba, pravzaprav združba zločincev, hinavcev in podobnih izvržkov.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !